bikmak Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Mam problem z MP5 cymy. Bardzo słabo podaje naboje. Średnio co 5 strzałów muszę podkręcać magazynek.Wystarcza dwa przekrecenia, ale to raczej tak nie powinno byc. Wszystko jest stockowe. Trzymająć replikę do góry nogami tego problemu nie ma. Myśle, że to wina magazynka. Chce zakupić magazynek Hi-Cap do Mp5 CA. Chciałbym się tylko upewnić, że będzie pasował. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Będzie pasował i pomoże. Hi-capy Cymy do MP5 to szmelc jakich mało, ze swoim też miałem problemy. A nie chciałbyś hi-capa JG? Bo akurat mam jeden na zbyciu ;). Quote Link to post Share on other sites
bikmak Posted November 4, 2008 Author Report Share Posted November 4, 2008 Może i bym chciał tego Hi-Capa ale teraz mam kolejny poważniejszy problem. Wczoraj brat sąsiada lat 10 zdaje sie że mi zakatował tą replikę. Dziś rano naładowałem baterię, podłączyłem i zamiast strzelać wydaje dźwięk podobny do miksera albo kosiarki. Inna sprawa że wczoraj próbowałem ją rozkręcić, ale ostatecznie skończyło się na odkręceniu śrubek, tylko przy kolbie urwałem kawałek jakiegoś białego plastiku. Jakiś pomysł ? Co z nią ? Quote Link to post Share on other sites
mag Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Hmn... jeśli nie masz nikogo, kto naprawiał już repliki, to odeślij na serwis. Quote Link to post Share on other sites
evel Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Dziś rano naładowałem baterię, podłączyłem i zamiast strzelać wydaje dźwięk podobny do miksera albo kosiarki. Spróbuj Poluzować,lub dokręcić śrubki przy silniku Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts