toke7 Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Witam Was wszystkich serdecznie! Jako, że od około 2 miesięcy zacząłem zabawę z ASG, prosiłbym Was o poradę. Niedawno zakupiłem pistolet elekryczny H&K SOCOM 23. firmy JLS. Chciałbym dokupić do niego tłumik, lecz nie mam bladego pojęcia jaki by pasował (wymiary!). Serdecznie pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc. TK& ;-) Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Popatrz jaki masz gwint i czy wogole masz ... JLS kiedys wypuszczalo badziewne pistoleciki z zasiegiem 15 m i jezeli to jest taki to chyba tlumik od tanich replik wejdzie. Standardowo repliki maja gwint 14 mm lewo lub prawoskretny (zalerzy od producenta) o bardzo gęstym zwoju (jak w rurach gazowych). Pytanie tylko po co ci do elektrycznego pistoletu tlumik ? W gazowym moze troche poprawic zasieg ale w elektryku to tylko dla lansu. Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Akurat w socomach jest gwint 16 mm. Przeważnie. I kolego Kocur666 piszemy 'zależy' a nie 'zalerzy' Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Ja pieprze. Wywal ten pistolet na smietnik. ostatnio to mialem i zasieg 1m. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts