kendzior16 Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 (edited) Witam. Mam problem z moim Sigiem 552 JG. Mam go od kilku miesięcy i nie było z nim wcześniej większych problemów niz przepalony bezpiecznik. Aż do dzisiaj... Na dzisiejszej strzelance Sig zaczął "pluć" kulkami. Kulki lecą nie dalej niż na 3 metry. przy strzelaniu seria z lufy wylatuje kilka kulek jednocześnie. Czyścilem lufę, zmienialem batke, podkręcałem hop-up'a i nic. Co to może być? Dodam jeszcze, że z pustym magazynkiem wszystko jest ok, tzn. odgłos wystrzału taki jak zawsze itp. Z góry dzięki za wszystkie odp. Pzdr Edited November 8, 2008 by kendzior16 Quote Link to post Share on other sites
seger Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 albo gumka cos zwalona jest od hopa lub dysza jest uszkodzona. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Zajżyj do gniazda magazynka i zaobserwuj, czy przez otwór widać pracującą podczas strzału dyszę (powinna wysuwać się do przodu i potem wracać). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts