Yanooo Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Mam ładowarkę TLP-15 i można powiedzieć że się "zawiesiła". Current Voltage pokazuje 27,4V niezależnie czy jest podpięta batka czy nie. Nie reaguje na przycisk, dioda slow charge sie nie zapala. Poprostu nic. Poradzicie coś? Quote Link to post Share on other sites
eere Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Spróbuj wyłączyć i włączyć Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Albo rzucić o ścianę. Quote Link to post Share on other sites
Yanooo Posted November 12, 2008 Author Report Share Posted November 12, 2008 Obie porady bezcenne. Wyłączałem i włączałem 1000 razy i nic. Quote Link to post Share on other sites
eere Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 To będzie coś więcej niż zwykłe ścięcie. Jak wył i wł to odrazu masz ten ścięty ekran czy dopiero jak zaczynasz ładować? Quote Link to post Share on other sites
ruffin-89 Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 (edited) A nie ma przycisku RESET ? Możliwe że padło coś w środku, ale sprawdź też kable czy nie ma na nich nacięć i zwarć. Na pewno da się ją zresetować (przynajmniej uC) chodź może nie być przycisku za to odpowiedzialnego. Edited November 12, 2008 by ruffin-89 Quote Link to post Share on other sites
Yanooo Posted November 17, 2008 Author Report Share Posted November 17, 2008 Nie ma przycisku reset ani na zewnątrz ani w środku. Taki "zawieszony" stan pojawia się od razu po podłączeniu do sieci, nawet bez baterii. Quote Link to post Share on other sites
eere Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Stawiałbym na Soft albo masz jakieś zwarcie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts