Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam

Mój problem przedstawia się następująco.Dostałem po trzech miesiącach czekania paczkę z US.W której miał byc chest rig R.A.C.K http://www.arniesairsoft.co.uk/?filnavn=/r...ew.htm. Niestety zostały mi przysłane same kieszenie bez chesta.Może ktoś wie gdzie da się w polsce kupic R.A.C.K. Chest Harness Woodland Camo replike bądz cos co będzie zbliżone do orginału.

Edited by Hate me

Tak jak wspomniałem na chesta (a raczej same kiesznie)czekałem 2 miechy bo był na BACKORDER.Nie zabardzo mi się widzi czekac drugie tyle.Dodatkowo nie chce zawracac głowy ludziom przez których to zamawiałem bo mieli już wystarczająco duzo problemów z mailowaniem do sklepu,fabryki itp.Link http://www.arniesairsoft.co.uk/?filnavn=/r..._mod_review.htm

Widziałem ten na ASG shop.Tylko ja już mam wszystkie kiesznie a nawet wiecej niz oferuje guarder.Interesuje mnie sam chest harnes bez dodatków.

Ja bym na Twoim miejscu ubiegał się o swoje. To TY czekałeś na paczkę 3 miesiące, na dodatek przysłali Ci niekompletny zestaw. Napisz, że mają Ci dosłać kamizelkę i koniec.

Ewentualnie napisz do Bombla, Khtulhu(proszę o wybaczenie jeśli nick przekręciłem :P) albo innego krawca. Bez problemu uszyją RACKa. Z tego co wiem, Miwo produkuje Polską wersję RACK(TAJ albo coś takiego). No i jakiś czas temu na allegro były RACKi SDSa.