ognoss Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Witam. Niedawno kupiłem sobie G.5K od krakmana. Broń mi się podoba, ale zauważyłem pewne problemy i nie wiem czego to wina. Mianowicie zdarza się, że strzelam z hi-capem i kulki zaczynają lecieć mi pod nogi, a jak wyjmę magazynek to w lufie zostaje jeszzce jedna kulka. Natomiast kiedy włożę low-capa strzela normalnie. I mam takie pytanie: Czego to może być wina? Może kuli są złe? A moze po prostu za słaba bateria i przy któryms z kolei strzale nie ma na tyle mocy żeby wypchnąć kulki? Z góry dziękuję za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 zdarza się, że strzelam z hi-capem i kulki zaczynają lecieć mi pod nogi Czy nie jest zbyt obficie nasmarowany? jak wyjmę magazynek to w lufie zostaje jeszzce jedna kulka To jest normalne moze po prostu za słaba bateria i przy któryms z kolei strzale nie ma na tyle mocy żeby wypchnąć kulki Bateria w AEGu nic nie wypycha. Quote Link to post Share on other sites
ognoss Posted November 11, 2008 Author Report Share Posted November 11, 2008 sprawdzałem, ale samaru nie ma za dużo. Może to wina magazynka ? Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Sprawdź w najbliższym czasie na innym magazynku hi-cap. Quote Link to post Share on other sites
ognoss Posted November 11, 2008 Author Report Share Posted November 11, 2008 A czy jest możliwe, ze to jakaś wada, ze coś się popsuło ? Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Ale z lufy Ci wylatują pod nogi czy jak? Quote Link to post Share on other sites
ognoss Posted November 11, 2008 Author Report Share Posted November 11, 2008 Tak, ale tylko wtedy kiedy dłuzej strzelam serią, zaczynają wtedy lecieć mi pod nogi. Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Ja bym odesłał do krakmanów. Może być coś z komorą hop up. Coś się rozszczelniło może ale bardziej to mi się wydaje magazynek. Najpierw sprawdź ten magazynek. Quote Link to post Share on other sites
ognoss Posted November 11, 2008 Author Report Share Posted November 11, 2008 Przy najbliższej okazji spradzę, chociaż low dobrze działa;/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts