kuba93 Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Mam pytanko: Czy mp5 sd6 JG + http://www.asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=1921 + Wzmocniony aluminiowy tłok z metalowymi zębami [JBU] ze Zbrojowni. z tym że sprężynę główną jakąś słabszą może wstawię to czy da radę jakoś postrzelać.Chodzi mi nie o podniesienie zasięgu czy mocy ale o zwiększenie żywotności części. Proszę o szybka odpowiedzi. :-P Quote Link to post Share on other sites
danielosik Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Jak go nie rozkręcisz i nic nie będziesz grzebał to żywotność będzie długa. Chyba że cierpisz na nadmiar kasy to możesz to kupić a żywotność będzie jeszcze dłuższa. Quote Link to post Share on other sites
kuba93 Posted November 11, 2008 Author Report Share Posted November 11, 2008 Chodzi mi aby replika z 1,5 roku pożyła bateria, lufa i gumka też będą wymieniane ale chodzi mi o gearbox czy ten zestaw i tłok są coś warte. Quote Link to post Share on other sites
H4xor Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Jak dla mnie dobry zestaw sobie wybrałeś ;-) .Tylko wymień właśnie tłok na ten JB Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts