Rocky Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Witam Mam pytanko: co sądzicie o tym by części z tego rupiecia wykorzystać jako formę do części metalowych? Mam na myśli to że te szit plastiki byłyby przestrzennymi formami dla CNC. Miałbym kontrolę podczas produkcji i sam mógłbym wybrać typ metalu lub tworzywa. A poza tym posiadałbym jedyną w swoim rodzaju replikę. Czy ten pomysł może wypalić? Czekam na wasze opinie. P.S: Jak będę miał czas to zapuszczę fotki obudowy i części. Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Zamiana plastiku na metal nie powiekszysz cylindra... Slowem - skutecznosc bedzie ta sama... Quote Link to post Share on other sites
radzu Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 D90 - grzechotka, plujka na ~5m ? nie to nie jest dobry pomysł, jeśli rzeczywiście miał byś coś kopiować to TM albo inną markową replikę a nie zabawki (dla mnie to nawet replika nie jest). Quote Link to post Share on other sites
Rocky Posted November 17, 2008 Author Report Share Posted November 17, 2008 Zostawiam tylko obudowe bo pomalowałem ją wcześniej a replika sie rozwaliłe(miałem czynny udział w tym) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts