IchBinDerChef Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Proszę o pomoc w wyborze między powyższymi replikami. Interesuje mnie głownie zasięg, celność i oczywiście ile ta replika pociągnie(w sensie ile czasu). Pjedynek może być ciekawy ponieważ obie firmy są zbliżone do siebie. Quote Link to post Share on other sites
Czajson(wiking126p) Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Polece ci Cymy(wiem mniej wiecej co mówie- u mnie w grupie jest 15 kałachów). A i springa wstaw słabszego, noi jak masz kase to preckę . ;P Quote Link to post Share on other sites
IchBinDerChef Posted November 16, 2008 Author Report Share Posted November 16, 2008 15 kałachów? Wszystkie cymy?? Jak nie to napisz jakie jeszcze ok?? Chciałbym mieć szerszy horyzont. ;-) Quote Link to post Share on other sites
Czajson(wiking126p) Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 (edited) Nie nie wszystkie Cymy - jakieś Boyi, P&J itp, ale w 60% to Cymy. Głównie CM 028 i CM 036 i sprawują się super- oczywiście jakieś drobne awarie sie zdarzaję, ale w skali jakość do ceny jest naprawdę OK ! A jak nie Cyma to bierz P&J rónież ładnie daje . Boyi bierz w ostateczności - sam mam i jestem średnio zadowolony. Chociarz kolega ma ten sam model i jest bardzo-kwestja szczęścia ;/ . Edited November 16, 2008 by wiking126p Quote Link to post Share on other sites
IchBinDerChef Posted November 16, 2008 Author Report Share Posted November 16, 2008 PJoty?? Gdzie je dostane?? Krakmani nie mają PeJotki AK Sory mają ale podstawa Boyi po PeJotowskim tuningu. Quote Link to post Share on other sites
Czajson(wiking126p) Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 O o to mi właśnie chodziło - o niebo lepiej niz zwykłe Boyi. Quote Link to post Share on other sites
IchBinDerChef Posted November 17, 2008 Author Report Share Posted November 17, 2008 Ok. Dzięki Wikingu. Troche mi przejaśniłeś umysł. Możemy zamykać. Quote Link to post Share on other sites
HeadcrushCZ Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 jedna mała uwaga - P&J to stuningowane Boyie mam rk-03w ;) więc niech kolega sam sobie nie zaprzecza. pejotowane Boyie są zajebiste ino - preclufka i problem z magami - trzeba podszlifowywać zaczep żeby weszły w zapadkę, ale to 5 minut roboty z obadaniem gdzie co i jak - nawet był filmik na youtubie gdzie dokładnie. pzdr Quote Link to post Share on other sites
Buniu Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Ja mam RK-01 i replika jest świetna. Body solidne, waga też niczego sobie. Zasięg na stocku w mojej to ok 40m! Magazynek podaje ładnie tyle że przy mocnym uderzeniu zaczep magazynka pęknie, wraz z kolimatorem sprawuje się świetnie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts