drtroy Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Witam. Mam problem z SR-25 G&P - występuje efekt pustych strzałów, kupiłem 2 mag i dzieje się to samo. Co ciekawe kupiłem również low cap ale do gr-25 bo do sr nie ma i po dopiłowaniu rowków na obudowie jakoś je dopasowałem tu efekt jest inny - pierwsze około 10 kulek leci od razu w dół jak na max dokręconym hopie a już następne kulki lecą prościutko tak jak mają lecieć. Nie mam pojęcia o co biega. Można powiedzieć, że w tych oryginalnych połowa kulek wcale nie wylatuje. Jak strzelam pionowo w dół leci lepiej. Magi w środku nie są skomplikowane. Proszę o pomoc. Link to post Share on other sites
drtroy Posted November 18, 2008 Author Report Share Posted November 18, 2008 No Panowie dajcie coś z siebie niemożliwe, że tylko ja mam taki problem :) Link to post Share on other sites
rumak Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 A poszukać na forum to nie łaska??? Link to post Share on other sites
drtroy Posted November 18, 2008 Author Report Share Posted November 18, 2008 to co było czytałem - taśma izolacyjna itp - nie zdaje egzaminu z resztą jakbyś przeczytał uważnie to byś po 1 zobaczył, że od gr dopasowałem maga co jest odpowiedzia na wczesniejsze czyjes pytanie a po 2 że tam kulki lecą tylko prawidłowo dopiero po około 10- tej wystrzelonej - myślę, że to jest sedno sprawy rozwalają mnie takie kolesie - nie łaska - lepiej nic nie pisz jak nie masz do wniesienia istotnej sprawy Link to post Share on other sites
rumak Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Mam do wniesienia to, że przez takie osoby jak ty forum jest zaśmiecone powtórzonymi 1000 razy postami... Link to post Share on other sites
drtroy Posted November 20, 2008 Author Report Share Posted November 20, 2008 mówisz to jako ojciec dyrektor forum czy znawca etyki i konwenansów salonów hehe zamiast płakać już 10 razy byś napisał coś pożytecznego a skoro nie wiesz to nic nie mów dla zainteresowanych - komora hop jest luźna (można ją ruszać palcem w obie strony) ale po rozmowie z serwisem dowiedziałem się, że to normalne w tej wersji- sprawdzali na innych egzemplarzach Link to post Share on other sites
Recommended Posts