Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Puste strzały SR-25

Recommended Posts

Witam.

Mam problem z SR-25 G&P - występuje efekt pustych strzałów, kupiłem 2 mag i dzieje się to samo. Co ciekawe kupiłem również low cap ale do gr-25 bo do sr nie ma i po dopiłowaniu rowków na obudowie jakoś je dopasowałem tu efekt jest inny - pierwsze około 10 kulek leci od razu w dół jak na max dokręconym hopie a już następne kulki lecą prościutko tak jak mają lecieć. Nie mam pojęcia o co biega. Można powiedzieć, że w tych oryginalnych połowa kulek wcale nie wylatuje. Jak strzelam pionowo w dół leci lepiej. Magi w środku nie są skomplikowane. Proszę o pomoc.

to co było czytałem - taśma izolacyjna itp - nie zdaje egzaminu z resztą jakbyś przeczytał uważnie to byś po 1 zobaczył, że od gr dopasowałem maga co jest odpowiedzia na wczesniejsze czyjes pytanie a po 2 że tam kulki lecą tylko prawidłowo dopiero po około 10- tej wystrzelonej - myślę, że to jest sedno sprawy

rozwalają mnie takie kolesie - nie łaska - lepiej nic nie pisz jak nie masz do wniesienia istotnej sprawy

mówisz to jako ojciec dyrektor forum czy znawca etyki i konwenansów salonów hehe zamiast płakać już 10 razy byś napisał coś pożytecznego a skoro nie wiesz to nic nie mów

dla zainteresowanych - komora hop jest luźna (można ją ruszać palcem w obie strony) ale po rozmowie z serwisem dowiedziałem się, że to normalne w tej wersji- sprawdzali na innych egzemplarzach

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...