Riaba Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Panowie przymierzam się do zakupu repliki m16 a3. Polecono mi dwóch producentów G&G i G&P. Zależy mi na dobrych osiągach repliki a przede wszystkim na jak najmniejszej awaryjności. Możecie coś powiedzieć na temat tych producentów/coś polecić(podać konkretny model)? Chyba ,że wchodzą w grę inne firmy 1klasy ,które są godne polecenia. Z góry dzięki i pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Wicked Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 W dziale w którym umieściłeś to pytanie (o ironio! :poddanie: ) jest co najmniej kilka tematów odpowiadających na Twoje pytanie. Mała podpowiedź zachęcająca do rozpoczęcia szukania: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=33356 Również pozdrawiam i dziękuję Quote Link to post Share on other sites
Riaba Posted November 20, 2008 Author Report Share Posted November 20, 2008 (edited) Tak wiem sporą część przeczytałem, ale nadal mam wątpliwości, gdyż pojawiły się różne opinie. Liczę na podsumowanie i wnioski bardziej doświadczonych ode mnie. Edited November 20, 2008 by Riaba Quote Link to post Share on other sites
Riaba Posted November 20, 2008 Author Report Share Posted November 20, 2008 Dobra, to w takim razie proszę moda o przeniesienie do działu dla zielonych oraz o wybaczenie. :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts