Bodzio90 Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Mam mały problem, ponieważ dziś wyciągałem gearboxa, no i jak już wyszedł z body AUG-a to spostrzegłem że jeden kabelek wisi sobie nigdzie nie podłączony. Nie wyglądało żeby gdzieś zahaczył ale mniejsza o to. Gdzie on ma być podłączony? Szukałem wszędzie, ale niczego konkretnego się nie dowiedziałem. Dołączam zdjęcie, może ktoś zaznaczy mi to miejsce... Chodzi oczywiście o ten czarno-czerwony kabelek. Kliknij aby powiększyć. Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Nie znalazłeś miejsca gdzie powinien być bo odpadł razem z blaszką kostki stykowej , radze wymienić ją całą . Quote Link to post Share on other sites
Bodzio90 Posted November 22, 2008 Author Report Share Posted November 22, 2008 W sumie to gdzieś go tam wsadziłem, i replika strzela tylko na full auto. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Po co 2 takie same tematy? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts