lukaso Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Witam jestem bardzo zainteresowany kupnem tych nakolanników: http://www.taiwangun.com/shop,show,1062 bardzo prosze Was o opinie na ten temat i spostrzeżenia użytkowników, tlyko nie w stylu: "są do dupy bo nie ALTY" bo poprostu na alty mnie nie stać. Bardzo proszę o opinie lub o zaproponowanie czegos podobnego w podobnej cenie i nie musi byc to zestaw z nałokietnikami, generalnie chodzi mi tylko o nakolanniki. :) pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 No i widzisz - skoro nie potrzebne Ci nałokietniki a masz przeznaczone ~50zł - to kup alty ;) Nie mówię o nówkach, ale często widziałem użytki (owszem, porysowane, ale w pełni funkcjonalne) w okolicach właśnie 50 zł. Może jednak warto mieć coś lepszego? Quote Link to post Share on other sites
Predalien93 Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Witam jestem bardzo zainteresowany kupnem tych nakolanników: http://www.taiwangun.com/shop,show,1062 Nie są złe, ale strasznie się zsuwają ^^ Quote Link to post Share on other sites
gall_anonim Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 To jak to nie są złe, jak się zsuwają?? Przecież o to chodzi aby się nie zsuwały, c'nie? Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Może jak akurat nie są zsunięte, to są dobre ;-) Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 na zsowanie akurat jest rada, mozna sobie szlufki z shock cordem na spodniach wszyc tak jak w przerabianych na RAID spodniach BDU Na allegro niedrogo sa bijansy często. Quote Link to post Share on other sites
wedrowiec39 Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 (edited) witam, W trakcie 12 godzinnych manewrów P&J strasznie odgniotły mi zgięcia kolan ze względu na znajdujące się akurat w tym miejscu rzepy. Sprzedałem więc a kupię jakieś oryginalne hatche czy alty. Nie polecam więc, choć zrobione są solidnie :) pozdr w Edited January 12, 2009 by wedrowiec39 Quote Link to post Share on other sites
GD+ Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Tylko i wyłącznie alty. Będziesz żałować jeżeli kupisz te. Quote Link to post Share on other sites
99TOMCAT Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 w sytuacji gdy da się dorwać nawet nowe alty za 70-80zl na allegro to ja anie wiem po co brać taką chińszczyznę- piszę to jako posiadacz miltec-ów za 25zł- na 2 raz wziął bym alty ;-) Quote Link to post Share on other sites
METEOR Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Używam altów już około 5 miechów przedtem używałem jakiś chińskich nakolanników i różnica w użytkowaniu jest kosmiczna na + altów . Lepiej kup używane alty albo dozbieraj na nowe , gwarantuje zadowolenie . Quote Link to post Share on other sites
Krysiek Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Tak jak poprzednicy, polecam ALTY. Quote Link to post Share on other sites
Dezerter Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Po co brać chińszczyznę, kiedy na allegro za te pieniądze można dostać bijansy\hatchy\alty w dobrym stanie i podobnej cenie? Ja ostatnio dorwałem bardzo ładne Hatchy za 25zł i jestem zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
ebola_85 Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Mam alty. Nie cisną ale w obu luzują się paski i czesto mam je nie tam gdzie powinny byc... Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 teraz u boskiego leżą Hatche komplet nakolannikow i nałokietnikow za 28 zeta. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts