pacy Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Hej Mam taki dziwny problem ze strzelaniem na full auto. Na semi wszystko jest ok działa jak trzeba ale jak przełącze na full auto blokuje się spust. Dopiero jak docisnę mocniej selektor ognia to zaczyna strzelać normalnie. Jakiś pomysł co może być przyczyną?? Quote Link to post Share on other sites
Saimon3 Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Wydaje mi się że to selektor ognia jak będziesz miał tak dalej to jak masz gwarancje to ja bym odesłał 8-) Quote Link to post Share on other sites
Mohawk_PL Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Całkiem możliwe, że zębatki selektora ognia, jakimś cudem przestawiły się, czas takiej naprawy jeśli wystąpiła takowa to jakieś 20-30 minut. Quote Link to post Share on other sites
Jey85 Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Mi po monazu lufy precyzyjnej zacial sie raz, przestalem strzelac, pozbylem sie kulki, ale selektor ciezej chodzi, semi i full przelaczaja sie gladko, dopiero jak zabezpiecza jest ciezej, wyciagnolem gearboxa obejzlaem zebatki, chodza ciezej ale wygladaly ok. Quote Link to post Share on other sites
HUGO_HUGO Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Mi po monazu lufy precyzyjnej zacial sie raz, przestalem strzelac, pozbylem sie kulki, ale selektor ciezej chodzi, semi i full przelaczaja sie gladko, dopiero jak zabezpiecza jest ciezej, wyciagnolem gearboxa obejzlaem zebatki, chodza ciezej ale wygladaly ok. Co ma lufa do selektora ognia :roll: to jak byś powiedział że kuchenka gazowa nie działa bo nie ma prądu :wink: Wydaje mi się że przeskoczyły ci zębatki od selektora ognia lub płytka selektora jest uszkodzona, możesz to sam rozebrać i naprawić gwarancji nie stracisz bo gb otwierać nie trzeba Quote Link to post Share on other sites
Jey85 Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Glupia sprawa, ale jakies male cos dostalo sie miedzy zebatki selektora ognia. Wydlubalem owe male cos idziala lekko, codo tego miala zacinka? tego nei wiem Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts