jens5 Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 (edited) Witam, mam pytanie odnoście repliki mp5 - g5. W stocku ma ona 340fps. Co można wymienić żeby siła ta była zbliżona do 400fps ? Jeśli można to proszę o przeniesienie bo przez przypadek nie w tej kategorii wpisałem temat. Edited November 29, 2008 by jens5 Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Pytanie, po co Ci w takim maleństwie 400 fps? Quote Link to post Share on other sites
jens5 Posted November 29, 2008 Author Report Share Posted November 29, 2008 Spodziewałem się takiej odpowiedzi ;) Zasadniczo ta 'broń' nadaje się tylko d CQB, a mój team oblega raczej tereny zielone. Zanim ją kupiłem myślałem, że taka moc wystarczy ale jednak to trochę mało. A to pytanie to też trochę z ciekawości bo sam nie wiem czy w najbliższym czasie będę tuningował, ale zastanawia mnie co można wymienić Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Zmień team, na taki gdzie nie ma mani fypysy. Ja też mam takową, moja ma 310 fps. Spokojnie sobie z nią w lesie radziłem. Chcesz to tunnignować? Jest topico tym, poszukaj. Quote Link to post Share on other sites
zia Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 To sprawa właściciela nie Twoja AnR, ile czego kto ma w swojej zabawce. jens5, temat o MP%k masz np tutaj : http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=32486 Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Może i tak. Ale ładować 400 fps do tak krótkiej lufy, do tego całość ma kulture pracy kombajnu bizon. Nieopłacalne. Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Wstaw lufę 229 i sprężynę M110/M120 i gumkę hop-up Systemy i dystanser Deep-Fire typu H zasięgowy i jedziesz. Ewentualnie Bore-Up. Pozdrawiam serdecznie, F4RR3LL Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Tia, m120 + BU do mp5k :lol: Konkretnie: podnoszenie mocy niewiele Ci tutaj pomoże, będziesz miał duże problemy z zasięgiem i celnością mimo tego. Niestety, z kozy rumaka nie zrobisz, resztę masz w temacie o replice. Quote Link to post Share on other sites
splinter Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Zrobisz jak uważasz ale 60 fps więcej, kosztem awaryjności jest nieopłacalne,tym bardziej, że w G5 i tak nie będzie tak bardzo widac tego skoku mocy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts