majcok11 Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 (edited) Witam mam pytanie dotyczące Beretty 92F od firmy Bell. Zastanawiam się poważnie nad zakupem przybocznej broni dla snajpera w granicach cenowych do 180zł. Znalazłem ten model, z informacji na stronie wynika że rzeczywiście może to być porządna klamka. Komentarze też ma pozytywne (choć nauczyłem się żeby niezupełnie wierzyć komentarzom na stronkach asg). Tak więc prosiłbym o pomoc kogoś kto ma, lub też zna się coś niecoś, o radę. Jak u niego z mocą, czy gaz dobrze trzyma, czy blow back jest dobry (słyszałem że w strzelankach blow back bywa kłopotliwy ze względy na większą wrażliwość broni na brud, piasek etc.), czy kulki się nie zacinają, o zasięg i celność, jakie kulki do niego kupić..I co jeszcze według was powinienem wiedzieć. Poniżej daję link do tej broni. http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...-F-EG707MG.html PS. Jeśli według was lepszy byłby inny model /w granicach tej kwoty którą wyżej podałem/ to proszę podać link i argumenty "dlaczego tamten, a nie ten". (W grę nie wchodzą spręzynowe) Edited December 2, 2008 by majcok11 Link to post Share on other sites
Chopin Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 TUTAJ znajdziesz wszystkie informacje. Link to post Share on other sites
Recommended Posts