FAHR Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Witam Na niedzielnej grze przytrafiła mi się taka dziwna sytuacja, mianowicie, broń strzela na auto jak złoto, natomiast po przyłączeniu na ogień pojedynczy strzela tylko do momentu, do którego są podawane kulki. W momencie kiedy mag poda ostatnią kulkę, kończy się jakakolwiek reakcja na naciskanie spustu, po prostu zero, nic, tak jakby nie było w środku w ogóle baterii. Poza tym szybkostrzelność na ogniu ciągłym zauważalnie spadła. Dodam, że używam stockowej baterii, czy ten fakt w połączeniu z jesienną aurą może być przyczyną tego wszystkiego powyżej? Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 To fajnie :-F Jak w prawdziwej broni. Ja bym się cieszył. Pozdrawiam serdecznie. Quote Link to post Share on other sites
FAHR Posted December 2, 2008 Author Report Share Posted December 2, 2008 To fajnie :-F Jak w prawdziwej broni. Ja bym się cieszył. Tylko, że to nie jest normalne i może za chwilę się okazać, że na pojedynczym mi nie strzela mimo, że kulki podaje...a tak na prawdę to nawet nie wiem czy już tak się nie dzieje, gdyż na grze strzelałem tylko ogniem ciągłym, pojedynczy wykorzystywałem tylko do "wyprostowania sprężyny". Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted December 3, 2008 Report Share Posted December 3, 2008 Ot taka wada wrodzona niektórych Cym. Rozwiązania są następujące: 1. Ingerencja w bebechy gearboxa, a w zasadzie w jedną część. 2. Kup porządny akumulator 9,6V. Quote Link to post Share on other sites
FAHR Posted December 3, 2008 Author Report Share Posted December 3, 2008 Ot taka wada wrodzona niektórych Cym. Rozwiązania są następujące: 1. Ingerencja w bebechy gearboxa, a w zasadzie w jedną część. 2. Kup porządny akumulator 9,6V. Możesz napisać coś więcej odnośnie punktu pierwszego? Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted December 3, 2008 Report Share Posted December 3, 2008 Najlepiej oddaj na gwarancję. Pozdrawiam serdecznie. Quote Link to post Share on other sites
FAHR Posted December 4, 2008 Author Report Share Posted December 4, 2008 Najlepiej oddaj na gwarancję. Pozdrawiam serdecznie. Niestety, okres gwarancji już minął. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts