Kukiee Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 Witam. Mam taki problem z beretką: 1. Nie strzela, pluje kulkami na góra 15 cm. Czasami jednak zdaża się, że strzeli normalnie, a czasami nawet na pusto. 2. Gdy przechyle lufe w dół kulki same wylatują z niej. Nie ma mowy o niskiej tempertaturze, gdyż strzelam w domu. Replike ma tydzień, może 2. HU też raczej nie ma nic do tego bo jest ustawiony na 0. Prosze o pomoc. Pozdr. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 Skoro hopek ustawiony jest na 0 to może podkręć go trochę :roll: Quote Link to post Share on other sites
Kukiee Posted December 6, 2008 Author Report Share Posted December 6, 2008 (edited) Skoro hopek ustawiony jest na 0 to może podkręć go trochę :roll: To nic nie da :??? Strzela tak jakby poprostu coś te kulki blokowało. Tylko nie wiem co i gdzie. Chodzi mi o to, że stojąc w pokoju i strzelajac kulka nie dolatuje nawet do okna (odległośc - niecały metr). Wiekszy zasieg ma szybkoładowarka :-F Edit: Zauważyłem że na BURST strzela normalnie, a na pojedyńczym tak jak wyżej opisane. Możliwe to jest, że np. magazynek przy pojedyńczym za mało gazu dostarcza?? Ale wtedy co ma do tego wypadanie kulek z lufy? Edited December 6, 2008 by Kukiee Quote Link to post Share on other sites
btpw Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 a moze problem z podawaniem magazynka?? ja mialem ten problem wskakiwaly do lufy po dwaie kulki naraz, zmieniłem mag i po problemie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts