weelsniper Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 mam znowu problem z MB03 nie wiem co zrobić może ma ktoś do sprzedania komore HU bo moja się zjechała :wink: Może da się naprawić gumka się zapewne przekręciła kupie całą komorę HU tylko pls piszcie kto to ma. z góry thx :uśmiech: Link to post Share on other sites
Medi Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Kochani, bez żartów, tylko mi pracę robicie :). Pomagacie albo nie piszcie. Link to post Share on other sites
michalll Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Ok ;) Ta część to jest dystanser. Zamiast wymieniać całą komorę rozbierz ją, wyjmij lufę wraz z gumką popatrz czy dystanser nie przemieścił się. Link to post Share on other sites
weelsniper Posted December 11, 2008 Author Report Share Posted December 11, 2008 Ok ;) Ta część to jest dystanser. Zamiast wymieniać całą komorę rozbierz ją, wyjmij lufę wraz z gumką popatrz czy dystanser nie przemieścił się. No to ten dystanser wydaje się być na miejscu siedzi nałożony na taki bolec ale taka część od HU nie wiem czy to pomoże taki mały plastikowy pręcik który się przemieszcza w prawo i lewo jak się HU reguluje to on się ułamał i miałem już przez to problem bo był na max w lewo i kulki z lufy wypadały to go dałem na prawo i moc zmalała nie wiem czemu :poddanie: Link to post Share on other sites
EternalSniper Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Temat z przed roku xD Sory, że ze mnie taki kopacz ostatnio... Ale mam tu gdzieś komorę HU od swojego MB03B well. Mogę Ci jeszcze coś od niego wrzucić gratis. np. 3magazynki ? Jeżeli dalej jesteś zainteresowany to powiedz co z niego potrzebujesz i się dogadamy. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts