marekk1995 Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 Niedawno kupiłem CM.028s (AK-47s). Dostałem go z wyczerpaną baterią. Sformatowałem. Strzelałem - wszystko dobrze, szybko strzelał. Nie strzelałem więcej niż 20 min. Zostawiłem baterię w broni i włożyłem broń na noc do pudełka. Na drugi dzień wyciągam broń, chce strzelać, broń wystrzeliła może 2 serie i padła. Możliwe to jest, że w nocy, gdy bateria była cały czas podłączona do broni, mogła się rozładować?? Z góry dzięki za pomoc. PoZdRo marekk1995 Quote Link to post Share on other sites
Guest legato Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 Mi się wydaje, że po prostu się normalnie rozładowała. Jeśli to stockowa bateria to nie wymagaj nie wiadomo czego ;-) Jednak mogę się mylić. Quote Link to post Share on other sites
marekk1995 Posted December 17, 2008 Author Report Share Posted December 17, 2008 (edited) Ale wydaje ci sie, tak jak mi, że sama w nocy padła?? Nawet stockowa bateria dłużej wytrzyma. To jest przesada żebym co 20 min musiał ładować...:( Edited December 17, 2008 by marekk1995 Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 Albo ma gdzieś zware na samej sobie albo masz zware w elektryce albo jest zużyta po prostu. Quote Link to post Share on other sites
dark2 Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 Nie trzymaj podłączonej a AEGu - to będziesz wiedział czy rozładowała się sama - bo taka kiepska - czy replika ją doi. Quote Link to post Share on other sites
Lochu Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 Mój kumpel miał to samo i też CM.028s (AK-47s). produkt reklamował dokładnie nie pamiętam ale napisali, że coś tam w tej batce się stało i dali nową. Już rok z nią biega, wszystko gra. Reklamuj produkt i to szybko możesz mieć problem bo batka w reklmacje nie wchodzi ale jak napiszesz, że taką dostałeś no to powinni przyjąć. Quote Link to post Share on other sites
marekk1995 Posted December 18, 2008 Author Report Share Posted December 18, 2008 (edited) dzisiaj w nocy bateria nie była w broni ale się rozładowała. Dzisiaj jak byłem w szkole to też sie ładowała. Przyszedłem postrzelałem moze 20 min i padła. Spróbuje zareklamować ją. Jak by się nie udało to doradźcie mi jaka będzie dobra do cm.028s. P.S. Nie wykluczam opcji że jest źle sformatowana. Edited December 18, 2008 by marekk1995 Quote Link to post Share on other sites
marekk1995 Posted December 18, 2008 Author Report Share Posted December 18, 2008 Mój kumpel miał to samo i też CM.028s (AK-47s). produkt reklamował dokładnie nie pamiętam ale napisali, że coś tam w tej batce się stało i dali nową. Już rok z nią biega, wszystko gra. Reklamuj produkt i to szybko możesz mieć problem bo batka w reklmacje nie wchodzi ale jak napiszesz, że taką dostałeś no to powinni przyjąć. A nie wiesz czy wysyłał całą broń czy tylko baterię?? Quote Link to post Share on other sites
marekk1995 Posted February 6, 2009 Author Report Share Posted February 6, 2009 Odesłałem replike i dostałem nową. Nie wiadomo co bylo przyczyną awarii baterii. Proszę o zamknięcie tematu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts