enx Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Witam Mam mały problem. Po poprawnym ładowaniu baterii starcza ona tylko na ok 30 strzałów i dzieje się tak na każdej baterii , nawet na markowych (markowe 100). Nie wiem co jest grane. Już zaraz po naładowaniu batki replika `jęczy` przy strzelaniu, a po 30 strzałach silnik tylko tyka. Co to może być? Liczę na pomoc, pzdr Quote Link to post Share on other sites
HustleR Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Obstawiam silnik - miałem ostatnio podobne objawy i właśnie silnik okazał się winny. Sprawdź też całe okablowanie łącznie z zespołem styku. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
zz2 Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Ja mam podobny problem, sprawdź inny temat na forum... Quote Link to post Share on other sites
bobek28 Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 Sprawdzałeś stan styków, stan połączenia bateria-->gearbox-->silnik? Czy okablowanie nie ma żadnych uszkodzeń mechanicznych? Quote Link to post Share on other sites
HUGO_HUGO Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Sprawdzałeś stan styków, stan połączenia bateria-->gearbox-->silnik? Czy okablowanie nie ma żadnych uszkodzeń mechanicznych? Właśnie bardzo prawdopodobne że okablowanie jest gdzieś przetarte i robi zwarcie lub jest marnej jakości i ma duży opór, ewentualnie silnik poszedł się kochać. Podaj jakie baterie( volty mah) używałeś jaka replika i jaki spring Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts