Ryży Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Witam Jak w temacie co znajduje się za wyściółka wewnątrz BATES E20501B czy jest to może Goretex czy jakiś inny oddychający materiał ? Proszę użytkowników o opinie wodoszczelności tego obuwia . Mam Okazje kupić te buty za 200zł i nie wiem czy dołożyć i za 350 kupić model BATES E30500 DESERT ? Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Jak chcesz dobre, amerykanskie buty z Gore to wez Belleville... Quote Link to post Share on other sites
Flame Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 opcja szukaj nie boli Quote Link to post Share on other sites
Ryży Posted December 19, 2008 Author Report Share Posted December 19, 2008 opcja szukaj nie boli Jak by było to bym nie pytał to raz a 2 to chyba widzsz ponizej co pisze jestesz uzytkownikiem tych butow jak nie to wara Belleville mam tylko owlasnie nie wiem czy jest to okazja 200zł za ten model dodam ze jest to wersja USMC Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 Jak by było to bym nie pytał to raz a 2 to chyba widzsz ponizej co pisze jestesz uzytkownikiem tych butow jak nie to wara Człowieku nie wiem co bierzesz ale odstaw to! :-F Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts