Krysiek Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 (edited) Witam Od pewnego czasu mam ochotę "przyodziać się" w replikę granatnika m203 do mojej m16. Na oku mam replikę firmy CAW, lecz jak wiadomo jest ona zapewne o wiele słabiej wykonana niż CA czy G&P i tu jest moje pytanie. Chciałbym się zapytać czy są jakieś trudności z zamontowaniem go do repliki m15a2 rifle CA ? i ogólnie czy warto kupić tą replikę m203. Z góry dziękuję i pozdrawiam. link --> http://www.taiwangun.com/shop,show,283 Edited December 19, 2008 by Krysiek Quote Link to post Share on other sites
jarko Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 witaj posiadam takowy granatnik . wyglad: wyglada całkiem spoko wykonany jest z metalu poza karbowana oslona lufy ktora jest z plastiku i troche "swieci" Nie wiem jak inni ale ja mialem problem z granatem deep fire na 180 kulek a mianowicie granatnik nie zbijal spłonki, wiec musialem nadlutowac kawalek metalu i teraz jest git . bardzo ladnie sie prezentuje no i za tą cene. Quote Link to post Share on other sites
murek94 Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Podpinam się do tematu jak z jakością tych granatników vs G&P (chciałbym kupić ale szkoda mi wydać 600zł dla lansu) Quote Link to post Share on other sites
Aranos Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Witam. Posiadam takowy granatnik w wersji z osłona lufy. Wszystko metalowe z wyjątkie oslony lufy chodź i ta wyglada nie najgorzej. Granatnik co tu dużo mówić jest konstrukcją prosta jak budowa cepa. U mnie nie ma problemu z wszelkiem maści granatami (na codzien posiadam 46 kulkowe granaty) wszelkich firm. Osobiście uważam że granatnik niema tu wiekszego znaczenia co do osiagów za to odpowiada granat. Jeśli chodzi o wygląd, funkcjonowanie (tyle ile moge sie w tej chwili wypowiedzieć) w granatnikach CAw są bez zarzutu. Trwaly, solidny , cieżki i dobrze wyglada (oznaczenia itp) wiec jak dla mnie 5+ w skali 1-6 (za plastokową osłone lufy tylko i wyłacznie nie 6 ) Quote Link to post Share on other sites
Mec Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 (edited) @murek94 granatnik G&P to sobie daruj, z CA byłbyś dużo bardziej zadowolony. PS. Aha, i granatnik to jest LANS. Z stricte softowego punktu widzenia jest mało przydatny. Edited March 1, 2009 by Mec Quote Link to post Share on other sites
Maxim96 Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 (edited) Nie odgrzebuj tematów po roku tylko po to żeby dodać nic nie wnoszącego posta... Edited February 28, 2010 by Chopin Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts