Freak Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 Witam Od jakiegoś czasu uczestniczę w strzelaniach ASG i postanowiłem iść w jednym wybranym kierunku czyli CQB i działania jednostek AT. Mam problem z zakupem kamizelki taktycznej a także oporządzenia do niej. Mianowicie nie wiem co kupić i na jaką konfiguracje "kieszeni" się zdecydować. Próbowałem znaleźć informacje jak "noszą" się polskie jednostki AT ( na ich bazie chciałbym się wzorować ) ale nie mogę namierzyć jakiś szczegółowych informacji. Puki co zdecydowałem się na kamizelkę z firmy "Miwo-millitary" z uzbieranych informacji wydaje mi się że jest to firma która ma w ofercie świetny sprzęt w stosunku do dobrej ceny. No to wybrałem firmę ale nie wiem co u niej zamówi i tu miałbym kilka pytań: 1. Jaka kamizelka będzie lepsza do działań CQB i AT modułowa czy z przyszytymi kieszeniami ?? 2. Ile magazynków do borni głównej i bocznej zabiera ze sobą operator AT na akcje?? ( potrzebna mi ta informacja żebym wiedział ile ładownic założyć na kamizelke ) ========================= Na kamizelce wstępnie mam zamiar nosić: - Pistolet automatyczny Glock 17 - Jeden magazynek do pistoletu automatycznego Glock 17 - Osiem magazynków do pistoletu maszynowego HK MP5A4 - Trzy granaty "Flashbang" ( repliki ) - Radio Powiedzcie mi czy coś jeszcze jest potrzebne operatorowi AT ?? Czy poza granatami "flashbang" jednostki AT korzystają z jakiś innych ?? Z Góry dzięki za pomoc Link to post Share on other sites
Foka Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 Jak się dobrze przyjrzysz to znajdziesz tu odpowiedni wątek do takich pytań. Link to post Share on other sites
Recommended Posts