Immortal_46 Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Witam Mam mały dylemat... słysząłem opinie o M15A4 sportline ze są kiepskie ale takze słyszałem dobre... ze po wymianie Lufy na precke gumki hop up na systema i odpowiedni aku... to bron dobrze strzela celnie i ma ładna prace... nom i nie wystepuja luzy jak w przypadku chinskich emek... Uparłem sie na emki bo są bardzo fajne i universalne. W planie tez miałem ICS universal, ale nie wiem czy uda mi sie uzbierac 750 zł w krotkim czasie a replike mi potrzebna jest teraz... Wiec... Link to post Share on other sites
Klersen Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Witam Mam mały dylemat... słysząłem opinie o M15A4 sportline ze są kiepskie ale takze słyszałem dobre... ze po wymianie Lufy na precke gumki hop up na systema i odpowiedni aku... to bron dobrze strzela celnie i ma ładna prace... nom i nie wystepuja luzy jak w przypadku chinskich emek... Uparłem sie na emki bo są bardzo fajne i universalne. W planie tez miałem ICS universal, ale nie wiem czy uda mi sie uzbierac 750 zł w krotkim czasie a replike mi potrzebna jest teraz... Wiec... Nie ten dział. Nie Bierz Sport line bo gorsze od chińskim emek jest. Bierz m4a1 ICS wersje ekonomiczna. Ale jak ci odpowiada bierz twój wybór, twoja kasa. Link to post Share on other sites
Borol Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 ICS to dobry wybór jak na takie coś. Masz od razu silnik dobry na początek,dwudzielny gb. Z tego co słyszałem to i to body jest i tak lepsze od znalu w boyiach Link to post Share on other sites
Recommended Posts