Wolf.Tns Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Witam, jestem w posiadaniu midcapów od MAGa, pojemnośc 120 kulek, w każdym razie bardzo rzadko były ładowane na max. Jakiś czas temu przestały dobrze podawac kulki, tak jakby sprężyna się wyginała, trzeba uderzyc w magazynek żeby wróciła na dobrą pozycję. Wiecie jak temu zaradzic ? I BTW. mam problem z ich rozłożeniem. Quote Link to post Share on other sites
Darg Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Do jakiego karabinu te mid-capy są? Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted December 29, 2008 Author Report Share Posted December 29, 2008 Rodzina eMek Quote Link to post Share on other sites
biohazard4 Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Z tego co wiem magi mają to do siebie ze ich się teoretycznie nie da rozłożyć, Spróbuj przesmarować je ew. jakoś wyczyścić je wyciorem (gromadzenie się syfu jest bardzo częste). Jeśli ci się chce możesz je delikatnie rozkleić i na przyszłość wyszlifować ten kanał z kulkami. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts