Borol Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Jak w opisie. O co może chodzic? Wymieniłem tłok na Systeme poliweglanowa i zmienilem glowice cylindra wrac z dyszą i cylinder na systeme. Po złożeniu i wciśnięciu spustu wszystko działa,ale jak włożę sprężyne i prowadnice to już następuje zatrzymanie układu.Wtf? Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Nie zmieniałeś podkładkowania? Użyłeś smarów na części? Quote Link to post Share on other sites
HUGO_HUGO Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Witam, powodów może być kilka zbyt słaba lub rozładowana bateria, silnik jest zbyt mocno dociśnięty do zębatki, może też sprężyna zacinać się w tłoku lub na prowadnicy ale to już jest mało prawdopodobne. Mi czasami się tak działo że po złożeniu gb przy pierwszej próbie strzału gb się zacinał wtedy trzeba było podłączyć mocniejszą baterię strzelić raz a później działał już na tej słabszej czemu tak się działo nie mam pojęcia. :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts