PAT_Bubel Posted March 19, 2004 Report Share Posted March 19, 2004 Czy ktoś z szanownych państwa wie, gdzie na chwilę obecną można dokonać zakupu kompletnego (!) munduru w maskowaniu Tiger Stripe?? POMOCY!!!! Quote Link to post Share on other sites
Chopin Posted March 19, 2004 Report Share Posted March 19, 2004 Wiesz bubel, jedyny sklep internetowy na którym widziałem to militaria... Ale bardziej polecam bieganie w czerwonym dresiku niż zakupy na tym sklepie :/ Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted March 19, 2004 Report Share Posted March 19, 2004 Bubel a moze zapytaj Szaszlyka [Recona], jesli cos w ogole da sie zalatwic to wydaje mi sie, ze on to potrafi zdobyc :) Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted March 19, 2004 Report Share Posted March 19, 2004 Jest jeszcze AM-Pol w Warszawie gdzie tiger-stripe byl na 100% jakies 3 tygodnie temu.. no moze 4. http://www.usarmy.pl/ Mozna sie skontaktowac i spytac ... oczywiscie oni nie maja samych orginalow khe khe .. Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted March 20, 2004 Report Share Posted March 20, 2004 hooah, Bubel, juzem ci mowil. bede sie pytal co i jak. Jedna kwestia: NIE kupuj ciemnego tigersa firmy propper. Quote Link to post Share on other sites
PAT_Bubel Posted March 20, 2004 Author Report Share Posted March 20, 2004 Kapral a nie wiesz przypadkiem co jakiej firmy mają na Military?? Propera czy jakąś inną? Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted March 20, 2004 Report Share Posted March 20, 2004 jo, padrego pytaj.... ale ten z military ma jakis dziwny wzor... nie ten vietnamski. www.tigerstripeproducts.com widziales? Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted March 21, 2004 Report Share Posted March 21, 2004 czesc, musialbym sie rozejrzec, ale niczego nie obiecuje... Pozdr Quote Link to post Share on other sites
Maro Posted March 21, 2004 Report Share Posted March 21, 2004 jakis czas temu pytalem na www.usarmy.pl o tigera i powiedzieli ze maja odcien jasny i ciemny. Quote Link to post Share on other sites
BMP_Mad_Max Posted March 21, 2004 Report Share Posted March 21, 2004 Witam, Oni zawsze tak mówią... Ja swojego tiger'a kupowałem w częściach... Najpierw spodnie, potem bluza, a teraz kombinuję hat'a. Co do internetowych sklepów to bym uważał, bo na stronie ci napiszą, że mają jasny, a przyślą ciemny (mają tego od pyty). Najlepiej pytać po dmeobilach. W Wawie jest sporo z tiger'ami. Zawsze mogą sprowadzić. No ale Wawa chyba odpada. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts