Astonmarcin Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Wiem że to może się wydać śmieszne pytanie ale nie mam do niej instrukcji a mianowicie mam krzywą muszkę i nie wiem jak ją wyprostować tzn. czy jakieś piny trzeba wyjąć czy coś zdjęcie Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam Aston Quote Link to post Share on other sites
Germ Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Wykręć muszkę. Na zdjęciu słabo widać, ale jeżeli to podstawa jest krzywa, to wybij 2 piny będące na jej, hmmm, podstawie. Quote Link to post Share on other sites
Astonmarcin Posted January 5, 2009 Author Report Share Posted January 5, 2009 tak to podstawa jest krzywa czyli te 2 piny od muszka wybic?? tylko jak potem spowrotem to zalozyc?? po prostu wbic w stare miejsce?? nie będzie nic się klekotało wszystko sie będzie trzymać?? Quote Link to post Share on other sites
HUGO_HUGO Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Będzie się trzymać jak powinno ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts