Brenten Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 Szukałem i niestety brak wyników. http://gunfire.pl/product-yid-1152189726-M...L-do-M16M4.html Miał ktoś do czynienia z tymi magazynkami? Jak się sprawują? Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 (edited) Mam 7 ciężko wchodzą do gniazda w M4 CA nie wchodziły prawe w ogóle na początku, ale powsadzałem i powyjmowałem je parę razy i wyrobiły mi gniazdo tak że teraz nawet nawet wchodzą. Nie wypadają same przy zwolnieniu blokady co trochę przeszkadza w "dramatycznych" sytuacjach. Ładnie podają nie miałem z nimi ani 1 problemu. Kolor czarny trochę denerwuje ale da się żyć. ;) Planuje kupić lowy CA tylko dlatego ze mają szary kolor. ;) Aha ja mam low capy P&J ale gadając z krakmanem powiedział ze P&J to te same magazynki co boys... Edited January 8, 2009 by Kalashnikov Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 Ja mam i jakbym mial wybierac to wole te niz CA. CA potrafily nie podawac, z tymi nie mam zadnych problemow. Link to post Share on other sites
Shadow Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 Podają ślicznie zarówno w CA jak i G&P. Było już pisane o tych magach... Link to post Share on other sites
Recommended Posts