Radziej Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Mam serdeczną prośbę do użytkowników. Prosiłbym o zdjęcia ładownic, całych kamizelek z oporządzeniem, paneli, worków/toreb na odzysk - jednym słowem wszystkiego co tylko macie w kolorze khaki od MIWO Praszka. Super by było jeśli dany ekwipunek położony byłby na jakimś tle np. bluza mundurowa, inna kamizelka w innym kolorze itp. Naturalnie pasują mi też zdjęcia ze strzelań, gdzie byłaby widoczna osoba w oporządzeniu khaki z MIWO Praszka. Chciałbym po prostu lepiej się zorientować jak wygląda odcień khaki na jakimś konkretnym tle, bądź podczas użytkowania, gdyż porównanie kolorów na stronie Praszki nie do końca mi dało miarodajne informacje, a w dodatku dziś spotkałem człowieka, który twierdził, że ma khaki z Praszki, a było ono bardzo bardzo ciemne i już zupełnie zgłupiałem. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Guest Dawid4009 Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Zamówiłem kamizelkę, ładownice i kilka innych części oporządzenia w tym właśnie kolorze, jak dostanę to zrobię kilka zdjęć. Ale cierpliwości, zamówienie przyjdzie za 4 tygodnie. Quote Link to post Share on other sites
Bren Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 (edited) Nie wiem jak w Praszce, ale w Lublińcu to ich khaki (poliester) wygląda jak OD. Edited March 6, 2009 by Bren Quote Link to post Share on other sites
Bielkins Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 (edited) Z Praszki khaki jest jak khaki ;) jaśniejsze od OD - bardziej w piasek... Natomiast poliester z Lublińca bardziej pod OD podchodzi. Edited March 6, 2009 by Bielkins Quote Link to post Share on other sites
dawid_o Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Miałem ostatnio plate carriera z lublińca i moduły z praszki wszystko w khaki, były identyczne, kolor ciemny bardziej nazwałbym to oliwkowym. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts