Leo_111 Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Witam , nie mam pojęcia jak to się stało ale dzisiaj na strzelance ułamał mi się ten drucik / sprężynka na silniku , tuż obok wtyków silnikowych , pękła jego dłuższa część . Nie mam pojęcia jak i czym go zastąpić , nie posiadam drugiego silnika z którego ową część można by zapożyczyć .Uprzejmie proszę o pomoc Quote Link to post Share on other sites
SHARKY_FST Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 JAk widać pytanie było poniżej pasa. Weż cokolwiek. A jeśli nie masz nic to napisz do mnie mam kupe takich sprężynek. Quote Link to post Share on other sites
Leo_111 Posted February 3, 2009 Author Report Share Posted February 3, 2009 pytanie poniżej pasa? jeżeli się nie mylę to sprężynka odpowiada za dociskanie szczotek wiernika , do silnika...jeżeli mam do czynienia z większymi przeciążeniami mogło by to być problemem . Aczkolwiek nie będzie , sprężynkę nabyłem na asgshop'ie . Pozdrawiam , wątek do zamknięcia Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts