domij96 Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 w mojej m`ce na batce9,6 silnik nie uciąga springa m130 czy musze wymieniac silnik Link to post Share on other sites
Leo_111 Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 ja bym przede wszystkim zmienił zębatki z innym przełożeniem...potem dopiero silnik jeżeli będzie taka potrzeba Link to post Share on other sites
HustleR Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 ja bym przede wszystkim zmienił zębatki z innym przełożeniem...potem dopiero silnik jeżeli będzie taka potrzeba A ja właśnie bym zrobił na odwrót :) Chociaż dziwi mnie, że ten silnik nie chce uciągnąć m130 - spróboj na innej baterii - Może właśnie tutaj leży problem Link to post Share on other sites
boundrose Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Czy bateria to nie czasem intellect? Osobiście zacząłbym od wymiany kabli. Link to post Share on other sites
domij96 Posted January 18, 2009 Author Report Share Posted January 18, 2009 DZIĘKI PROBLEM ROZWIĄZANY PO PROSTU KABEL BYŁ PRZETARTY I NIE DAWAŁ TAKIEGO NAPIĘCIA DO SILNIKA JAK POWINIEN Next time za tekst napisany wielkimi literami rzucę zaklęcie i nie dość, że kury w Twoim towarzystwie nie będą się niosły to treść posta zniknie. thor_ Link to post Share on other sites
Recommended Posts