qanaroo Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 Gdy noszę moją giete (z jg) na pasie taktycznym to zaczyna mi latać dolna szyna RIS, na której jest mocowanie do pasa. Pomimo dokręcenia śrubki po jakimś czasie znowu zaczyna latać. Da się coś z tymi śrubkami zrobić, bo bieganie 6h po lesie bez pasa nie jest zbyt ciekawe. Z góry dziękuję za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 Po pierwsze bez pasa da się życ. Mam minima (koło 8 kg z pełnym boxem) i biegam bez pasa, przypakuj. Po drugie. Zobacz czy gwinty są w dobrym stanie i jak z podkładką na śruby. Quote Link to post Share on other sites
qanaroo Posted January 22, 2009 Author Report Share Posted January 22, 2009 Dzięki, zobaczę jak tylko do domu wrócę. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 Genialna rada. Wręcz jestem pod gigantycznym wrażeniem polotu i finezji Kolegi Borola. A jak będziesz musiał wykonać inną czynność niż latania z M249 co z nim zrobisz? A patrol? Świetne na 2h jebankę. qanaroo: albo dokręcać śrubkę i zalej anarobem, albo kup zawieszenie 1pkt. Quote Link to post Share on other sites
qanaroo Posted January 22, 2009 Author Report Share Posted January 22, 2009 Chyba kupię 1pkt zawieszenie, dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 Genialna rada. Wręcz jestem pod gigantycznym wrażeniem polotu i finezji Kolegi Borola. A jak będziesz musiał wykonać inną czynność niż latania z M249 co z nim zrobisz? A patrol? Świetne na 2h jebankę. qanaroo: albo dokręcać śrubkę i zalej anarobem, albo kup zawieszenie 1pkt. Nie bawię się jeszcze w milsimy.I nie są to 2 godzinne jebanki ale jak już to 6 godzinne:) Jak muszę zrobić cos innego to choćby opieram minima o drzewo? Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 Dla mnie męczące są 2ch jebanki bez pasa nośnego. Widać Tyś twardziel z pakernii. Idź na przykład opatruj Kolegę na scenariuszu z medykiem opierając M249 o drzewo. A jak takowego nie bedzie akurat? :o Quote Link to post Share on other sites
Brenten Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Przykręc szynę z boku, może lepiej będzie siedziec. Quote Link to post Share on other sites
ebola_85 Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Można kupić pin boczny z uchwytem na zawieszenie. Ja mam własnie taki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts