lurid Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Mam mały problem może ktoś pomoże. Niedawno sobie kupiłem taki pistolet: http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...products_id=526 Niestety sprężyna która tam jest to jakiś żart. Broń nie strzela nawet na 20 metrów. Jak wsadziłem sprężynę z bazarowego pistola za kilkanaście zł. to te 20 m już wyciąga. Ale myślę, że można by tam włożyć jeszcze sporo mocniejszą sprężynę. Jak myślicie gdzie bym znalazł odpowiednią? A może coś polecicie? Quote Link to post Share on other sites
Boshi Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 a czego ty się spodziewasz. Jak chcesz to włóż tam m150 sastemy albo guardera i będziesz hardcor. to jest pistolet a nie shotgun. wiedziałeś co kupujesz. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 polecimy poszukac zapasu tłoczków bo przy mocniejszym springu będziesz je wymieniał co magazynek. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts