a-r-c-a-d-i-o Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 od niedawna broń strzela 2kulkami na raz :| Myślałem że to wina Hi-Cap'a, prubowałem na innych magazynkach i dalej bez zmian .. Czego to jest wina ? Quote Link to post Share on other sites
a-r-c-a-d-i-o Posted January 28, 2009 Author Report Share Posted January 28, 2009 oraz co zrobić żeby znów kulki były pojedynczo wystrzeliwane... Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 A replika to jaka jest? Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Podać co za replika to raz. Dwa: Na moje oko mogą być dwie wady: Zużyta gumka HU. Niesprawny zatrzask przeciwpowrotny. Strzela po 2 kulki na semi czy auto? Quote Link to post Share on other sites
a-r-c-a-d-i-o Posted January 28, 2009 Author Report Share Posted January 28, 2009 JG 6604 (m4a1) z tego co zauważyłem to na semi i na auto strzela po 2 kulki czyli na każdym trybie. broń mam od połowy grudnia tj. gumkę HU z Systemy Quote Link to post Share on other sites
augustox Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Ja bym stawiał na gumkę HU, rozkręć komore, rozłóż, złóż, sprawdź co nie tak i może się uda ;) Quote Link to post Share on other sites
a-r-c-a-d-i-o Posted January 30, 2009 Author Report Share Posted January 30, 2009 (edited) u krakmana też mi tak powiedzieli, że może być zurzyta gumka HU. rozbiore gnata podziałam, wymienie gumke i napisze! :) Edited January 30, 2009 by a-r-c-a-d-i-o Quote Link to post Share on other sites
Kaczma Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Na gumce systemy zawsze podaje dublety, bo stockowa komora jest w tym miejscu za szeroka i kołnierz gumki nie trzyma kulki. Quote Link to post Share on other sites
a-r-c-a-d-i-o Posted February 2, 2009 Author Report Share Posted February 2, 2009 Gdy miałem nową gumkę z systemy było ok z resztą tak jak u moich 2 kumpli z teamu którzy mają praktycznie tą samą replikę oraz gumki z systemy, więc nie wiem z kąd stwierdzenie że zawsze.. Ale mniejsza o to, włożyłem inną gumkę i broń śmiga ;pp (to co zauważyłem to gumka z systemy jest trochę dłuższa od stockowej, ale to raczej wpływu nie ma) dzięki za pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
wedrowiec39 Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 witam, Mam podobny problem. Mam replikę m16 a2 JG III Generacji. Nowa, wymieniona gumka na Systemę. Była na pierwszej strzelance i pod jej koniec zauważyłem, że na semi replika strzela burstem. W chacie zauważyłem też, że po włożeniu pełnego i nakręconego maga replika robi ,,trrr'' i przez lufę wypada kilka - kilkanaście kulek. Ktoś ma pomysł co jest nie tak? Mag? Hopup? Gumka? dzięki pozdr w Quote Link to post Share on other sites
HUGO_HUGO Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 witam, Mam podobny problem. Mam replikę m16 a2 JG III Generacji. Nowa, wymieniona gumka na Systemę. Była na pierwszej strzelance i pod jej koniec zauważyłem, że na semi replika strzela burstem. W chacie zauważyłem też, że po włożeniu pełnego i nakręconego maga replika robi ,,trrr'' i przez lufę wypada kilka - kilkanaście kulek. Ktoś ma pomysł co jest nie tak? Mag? Hopup? Gumka? dzięki pozdr w Stawiam na gumkę kołnierzyk jest rozbity i nie trzyma kulek. Quote Link to post Share on other sites
=MACIO= Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Na bank gumka hop up ,miałem ten sam problem w m4a1 boyi ale wymieniłem gumkę na sylikonową systemy i jest ok:P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts