Sajmoon Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 Witam, od czwartku jestem posiadaczem broni jak w temacie po drobnych zmianach przez Zbrojownie. Mam mały problem z selektorem. Czasami nie działa mi semi. W domu działało, a jak poszedłem dzisiaj na trening to były problemy. Po ustawieniu selektora na semi albo spust był zablokowany albo nie reagował na naciśnięcie. Po powrocie do domu naładowałem batke na full i znów zacząłem strzelać i wszystko gra. Wystawiłem replike na zimno p czy znów włożyłem baterie i też strzela. Czy to może być wina słabej baterii (mam stocka Boyi'a) czy może jakis wpływ zimna? Czy wymiana batki coś pomoże? Quote Link to post Share on other sites
Saimon3 Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 W mojej mp5k pdw galaxy też mam takie coś ze na single sie tnie ale dam na auto postrzelam i działa dalej na single i moim zdaniem to nie bateria a ni nie zimno chociaż może zimno nieweim ale to sie nie często dzieje więc mi nie przeskadza Quote Link to post Share on other sites
Germ Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Saimon3 - Czasami tak się zdarza. To jest całkiem normalna rzecz w chińskich replikach. Polecam przejrzenie instrukcji (jeżeli jest dołączona). W AK od Boyi jest to opisane. I jest to niezależne od temperatury. Sajmoon - tylko semi nie działa? Quote Link to post Share on other sites
Huey Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 (edited) Też takie coś mam w G36c JG tylko na semi. Niezależnie od temperatury i stanu baterii. Ale zdarza się to bardzo rzadko. Edited February 18, 2009 by Huey Quote Link to post Share on other sites
gregor008 Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Spróbuj ustawić na auto strzelić krótką serią i zmienić na semi. Działa? Jeśli nie proponuję wysłać na gwarancję jeśli problem bardzo doskwiera :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts