Strazak_Poznan Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 witajcie, dziś dostałem odpowiedz od sklepu pistolet sie zepsuł glock 17 kwa. ocenili, że sprężyki są pogięte jakieś w tylnej częsci zamka. Wycenił je na 30zł czy to nie za dużo jak na 2 małe sprężyki? pzdr Quote Link to post Share on other sites
kampfhund Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Jest taki dowcip: Gość miał super brykę, komputery, turbo i wszystko co najnowsze. Ale pewnego dnia jakieś dziwne dźwięki usłyszał z pod maski. Postanowił to naprawić. Jeździł od mechanika do mechanika ale nikt nie chciał się podjąć naprawy, w końcu to super bryka, jak coś zepsują to się nie wypłacą. Znalazł jednego, który w ogłoszeniu chwalił się, że naprawi każdą usterkę. Pojechał do niego. Gość wyszedł i powiedział, że naprawa będzie kosztować 10000. Ok jak mus to mus. Fachman zajrzał pod maskę, wyjął złoty młoteczek, stuknął i naprawił. Biznesmen kombinuje, wezmę fakturę będzie musiał napisać co i jak. A na fakturze widniało: Za stuknięcie młoteczkiem 10 zł. 9990 za to, że wiedziałem gdzie. A tak na poważnie, prowadzą biznes, zatrudniają ludzi, płacą podatki. To ile ma kosztować naprawa 2 zł bo 2 sprężynki? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Te 2 małe sprężynki to zapewne odpowiedzialne za powrót cylinderna na swoje mmiejsce. W niektórych replikach wystarczy włożyć sprężynkę od długopisu, ale w tym wypadku się raczej nie da, bo nie ma na to na tyle miejsca. Jak mają to bierz. Quote Link to post Share on other sites
SkoKu Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Witam, mam problemik z magazynkiem do gaziaka glock 17 ksc kwa . Kiedy potrząsnę magazynkiem to mi tam coś lata, jakby jakaś blaszka. Magazynek działa bez zarzutów, no nie wiem jak ze szczelnością gazu. Orientuje się może ktoś? Quote Link to post Share on other sites
Kamill Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 (edited) Stary temat, ale może komukolwiek się przyda. To Ci "lata" w magazynku: http://img35.imageshack.us/img35/7991/magglocka.jpg Podobno da się żyć z latającym jak i wyjętym. pozdrawiam, K. Edited May 27, 2009 by Kamill Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts