wredny13 Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 (edited) Pytanie może wydać się banalne, ale nie wiem jak ugryźć następujący problem: jak naładować to cholerstwo? Nie mogę znaleźć klapki, ani czegoś co ją przypomina. Jest tylko jakieś okrągłe cuś na spodzie magazynka. Prosze na mnie nie krzyczeć i proszę o odpowiedź. Dzięki ludziom dobrej woli. Po kilku minutach: jestem ślepy i głuchy... Znalazłem... Przepraszam za zaśmiecanie forum i proszę modów o usuniecie tego tematu. Edited February 6, 2009 by wredny13 Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 (edited) Magzynki typu mid, low i real cap ładujesz za pomocą specjalnej ładowarki, przez ten sam otwór przez który kulki wychodzą z maga do komory. Nasypywanie przez klapkę odbywa się tylko w magazynkach typu hi-cap. Ale chłopie, to są podstawy podstaw, poszukałbyś na forum. EDIT: Skoro znalazłeś to temat do kosza. Edited February 6, 2009 by MAJOR762 Quote Link to post Share on other sites
murek94 Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Takiego pytania na forum jeszcze nie widziałem. Miałeś kiedyś pistolety z kiosku - magi Low,Mid,Real Cap ładujesz w bardzo podobny sposób : a) Pojedynczo wkładaj kulki do otworu b) Zakup specjalną szybkoładowarkę (BB's Loader) i nią ładuj kulki c) Za pomocą takich rurek w które się wsypuje kulki potem kijkiem wpychasz do magazynka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts