musashi Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 hmmm szybciej w taśmę teflonową . Poszukaj gdzie ci się rozszczelnił . Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 A może kilka podkładek pod sprężynę rozwiąże problem? Tyle wyczytałem z tematu... Quote Link to post Share on other sites
sadam Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 (edited) gumka i lufa stock, ale na dniach przyjdzie systema energy, to zmienię. Lufa trochę później, ale ponad 100fps za mało to na pewno nie wina lufy. podkładek już więcej nie dam, bo tulejkę (tą którą się zakłada na prowadnicę) zrobiłem na wymiar taki jak w A&K, bo zauważyłem, ze jest o 7mm dłuższa, ale dało to jakieś 20fps, więc poprawa niewielka. właśnie znalazłem w szufladzie jakąś gumkę (cholera wie z czego systema, tm, g&p lub chińskie wchodzą w grę), w każdym razie zauważyłem, że jej kołnierz jest trochę dłuższy niż stockowej, co może przynieść poprawę taśma teflonowa już oczywiście była w użytku, i to zanim dorwałem chrono :P Edited September 27, 2011 by sadam Quote Link to post Share on other sites
sadam Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 (edited) Niestety nie mogę już edytować, więc napiszę nowego posta. Po przyjrzeniu się bardziej hopce z szuflady, stwierdziłem, że ma lekko uszkodzony kołnierz, ale mimo wszystko wsadziłem do repliki ją, zamiast stockowej - efekt to 567 fps :icon_biggrin: okazuje się, że przyczyną nieszczelności jest po prostu za krótki kołnierz stockowej gumki. Zobaczymy ile będzie po zamontowaniu w pełni sprawnej, nowiutkiej systemy, ale to myślę, że może być już tylko lepiej. Dzięki za pomoc :) Edited September 27, 2011 by sadam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts