maniek1973 Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 (edited) Witam, zamierzam kupić jakąś replikę w tym sklepie lecz nie wiem czy temu sklepowi można powierzyć swoje pieniądze :/ Czy ktoś już tu kiedyś kupował ? Pozdrawiam !!! Edited August 19, 2009 by Yuri Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Witam, zamierzam kupić jakąś replikę w tym sklepie lecz nie wiem czy temu sklepowi można powierzyć swoje pieniądze :/ Czy ktoś już tu kiedyś kupował ? Pozdrawiam !!! Jak jeszcze mieszkałem na wyspie brałem od nich jakieś materiały eksploatacyjne i nie miałem zastrzeżeń, nie wiem jednak jak to wygląda z replikami. Quote Link to post Share on other sites
pablorally Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 (edited) Sklep ma bardzo dobrą opinię,przynajmniej w Irlandii. Nie wiem jak jest z europom ale moim zdaniem nie powinieneś mieć problemów. Z drugiej strony nie wiem czy Ci się zakup będzie opłacał??? // PISZE SIĘ EUROPĄ, A NIE EUROPOM - MOD Edited April 28, 2009 by YuriK80 Quote Link to post Share on other sites
andromeda23 Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Za przesyłkę w Irlandii o masie ok. 7kg Panowie z airsofteire liczą sobie 23Euro. A wysyłka do Polski tania nie jest. Wniosek prosty - Będzie drogo. Quote Link to post Share on other sites
KasliwyB_52 Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 Przeciez ten gosc ma w opisie, ze jest z Kilkenny... Tak tak, wiem. Temat stary, ale sklep ma bardzo dobre opinie, i nie spotkalem sie z jakimikolwiek zarzutami pod adresem tego sklepu Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts