KleryK-Ruskij Specnaz Posted April 2, 2004 Report Share Posted April 2, 2004 Jak wiadomo cena mundury Federacji Rosyjskiej wacha sie miedzy 50-60zl za spodnie i gore. Mialem okazje byc rok temu w Moskwie i takowych ciuszkow troche kupilem. Niestety teraz nie bede mial okazji tam wrocic za to z checia pojechalbym do Kaliningradu i moze tam kupil. Pytanie mam takie : Zna ktos tam jakis sklep ? Ewntualnie adres sklepu w Polsce gdzie te mundury nie sa duzo drozsze a kamuflarze z materialu jak worek na ziemniaki nie maja 900% marży jak to na Allegro widac :) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted April 2, 2004 Report Share Posted April 2, 2004 Mnie przedewszystkim interesuje ruskie oporzadzenie - kamizelki, chest rigi i co oni tam jeszcze maja. Tanie to jak barsz (w porownaniu oczywiscie) a jakoscia nie odbiega od wiekszosci produktow na rynku.... Quote Link to post Share on other sites
BULI Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 Jesli jeszcze chcecie cos od Rusków mam kumpla co sprowadza rózne ciuszki moze i oporzadzenie by sie znalazło Jesli ktos chce moge dac namiary Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts