Szarak Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Czy istnieje możliwość zamontowania w tej replice zestawu szkieletu i zamka dedykowanego dla Beretty M9 od TM od np. Zeke czy Guardera (ten zestaw wygląda ciekawie: http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...%20For%20Marui)? Jak wiadomo "body" repliki HFC nie jest najwyższych lotów (zamek lata w górę i dół, na boki, piękne oznaczenia etc.), a jest ona niby kopią TM, więc na zdrowy rozsądek powinny części między sobą pasować prawda? Pozdrawiam, Szarak Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Nie powinno być problemu, tak samo jak z KJW czy Bellem. Quote Link to post Share on other sites
mcrobb Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Podłącze się pod temat bo mam podobny problem. Posiadam Berette M9A1 z CB(KJW) niestety poprzez szyne moantażową klamka nie wchodzi mi do srepy, chciałem wymienić więc szkielet ale w kilku polskich sklepach odesłano mnie z kwitkiem w związku z tym moje pytanie czy taka wymiana jest mozliwa i jeżeli tak to gdzie takowy zestaw dostane? Quote Link to post Share on other sites
Szarak Posted March 19, 2009 Author Report Share Posted March 19, 2009 A ja jeszcze dopytam o zewnętrzną lufę od G&G do KJW (tą z gwintem na tłumik). Powinna pasować prawda? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts