adam1325 Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Siema ! Jaka jest sprężyna stockowa w replice scara od G&G, M1xx ? i jeszcze jaką maxymalnie mocną sprężynę mogę wsadzić do niego przy stockowych częściach ? Pozdr. Adam Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 G&G fabrycznie mają ok. 350fps, więc wychodziło by na to, że jest tam coś w okolicach M110. 420fps (M120) bez problemu powinno dać sie wycisnąć na stockowych częściach (jeżeli do tej pory nic Ci się nie posypało ;)). Quote Link to post Share on other sites
idd Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Swój zamówiłem ze sprężyną M120 G&G [zmierzone 395FPS/Capri]. Z tego co wiem była jeszcze wymieniona głowica cylindra [podobno wymagana modyfikacja]. Niestety na pierwszej strzelance rozpołowiła się zębatka silnikowa! W tej chwili karabin wrócił do sklepu, zobaczymy jaka będzie diagnoza ! Quote Link to post Share on other sites
Bladzior Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 witam! No i jak ? Włożył już ktoś ta sprężyne m120 do stockowych bebechów? Bardzo mnie to ciekawi bo też mam zamiar zwiększyć trochę fps w swoim scar'ze ;-) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts