Dredd Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 Witam mam pytanie gdzie moge ściągnąc za darmo wersje tej gry tak żeby chodziła bez konieczności instalowania UT Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
rezul Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 TO: AoT nie jest darmowy :( Tylko nakaldka na UT o nazwie TO byla darmowa. Quote Link to post Share on other sites
Hawk2 Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 Nie mow mi ze AoT nie jest darmowy bo sam mam :P sa 2 wersje: komercyjna i darmowa(z tym, ze nie wiem czy komercyjna dziala bez instalowania UT, ale do darmowej UT trzeba miec). A link ... www.tactical-ops.to Moze kiedys razem pogramy?? :twisted: :twisted: :twisted: Quote Link to post Share on other sites
rezul Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 komercyjna jest niezalezna od UT, darmowa jest tylko nakladka na UT (czyli trzeba miec UT ktory nie jest darmowy) Quote Link to post Share on other sites
Hawk2 Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 Tyle, ze chyba wlasnie w CD-Action kiedys dawali UT :) trzabylo se kupic i miec za te 20zl UT :lol: a pozniej za darmo TO:AoT :lol: Quote Link to post Share on other sites
Chili Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 Co wy opowaidacie ??!!??!! Aot jest, był i bedzie<nic nie zapowiada zmin> freewarem! Quote Link to post Share on other sites
Kaleb Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 Orginalnego Aot`a mozna sobie zamówić ze stanów ( chyba ) kosztuje 0$ , jedynie trzeba płacić za koszt przesyłki :P Quote Link to post Share on other sites
Maestro Posted December 23, 2004 Report Share Posted December 23, 2004 Teraz można Tactical Ops AoT kupić z serii Extra Klasyka za 19.90 :) Ja osobiście zakupiłem tą gierkę, ale otrzymam ją dopiero jutro (Wigilia :D) Quote Link to post Share on other sites
Guest Axel Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 (edited) Ludzie powaliło was w system????? :wink: :???: TO:AoT nie jest ,nie był i może kiedyś będzie darmowy. Aktualnie można go kupić w każdym empiku za 20 zł wiem, bo mam. Edited May 5, 2007 by Axel Quote Link to post Share on other sites
ZaczO Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Ja swojego kupiłem w biedronce. Polska wersja - Tactical Ops Wojna Z terrorem. Jestem zadowolony bo to zajebista gierka ;P Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 (edited) Takie noobowe pytanie: jaka musi być prędkość transferu by to płynnie chodziło? I jak te prędkość zmierzyć? Też chciałbym włączyć się do gry :???: :???: ... pozdrawiam Pasti P.S--jeśli napisałem jakąś głupotę to soorry... Jestem zielony. Edited October 16, 2007 by Pasti Quote Link to post Share on other sites
filon_swaj Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Świetna gra,ale wkurza mnie wiara w MP zabardzo wymiatają :-P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts