majcok11 Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Ostatnio pojawił się u mnie mały problem. Moja emka ma przebieg jakichś 3-4 tysięcy kulek, wszystko działało jak należy aż do dzisiaj. Byłem postrzelać na nowych kulkach, i po jakimś czasie zauważyłem że ta "dźwignia" do wybierania trybu ognia na "semi" lekko się porusza, gibie na boki przy dotykaniu-po wystrzeleniu jeszcze parunastu kulek nacisnąłem język spustowy i usłyszałem tylko jakby coś przeskoczyło w środku karabinu w okolicy selektora. Nacisnąłem znowu-to samo. Kulki nie lecą, karabin nie strzela, słyszę tylko i czuje pod palcem że coś w środku przeskakuje kiedy spust jest mniej więcej w połowie "naciągnięty". Po przełączeniu na "auto" nie mam tego problemu. Jeśli ktos wie co to może być niech napisze, nie chcę na razie rozkręcać karabinu ale chyba będę do tego zmuszony. Z góry dzieki za wszelką pomoc ;-) Link to post Share on other sites
thor_ Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 A nie prościej zapytać w temacie o tej replice? Link to post Share on other sites
Recommended Posts