HeadcrushCZ Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 tak jak w temacie... orientuje sie kto? bo napinacz dystansera mi sie łamie cholewa jasna:/ nie mam wyczucia na przy regulowaniu tego szpeja. czy może zostaje tokarz? wystarczy dać mu komorę żeby to zrobił + napinacz sklejony? czekam na wszelkie mądre i logiczne odp. dzięki! Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 NBa tokarce to conajwyżej moga Ci dorobić śrube regulującą HU i dystanser ze stali coby lepiej podkręcał kulki ;) Komory nikt Ci nie dorobi chyba, że zapłacisz kilka/kilkanaście tysi za opracowanie i przygotowanie procesu technologicznego na potrzeby wykonania form i innych takich. Może obrabiarki CNC ale wątpię żeby było taniej. W ktorymś z tematów o M14 sa podane miejsca gdzie można kupić komory G&P i jakieś chińskie chyba. Poszukaj. Quote Link to post Share on other sites
HeadcrushCZ Posted March 5, 2009 Author Report Share Posted March 5, 2009 hmm dzięki ale nie mogę znaleźć... napewno G&P? Quote Link to post Share on other sites
valki Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Plastikowe komory da radę na gunfire kupić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts