Kyrios Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Jest to nowy sklep z militariami w Warszawie. Znajduje się on przy ulicy Andersa, dokładnie Andersa 26. Łatwy dojazd tramwajem np od metra Ratusz, w kierunku ulicy Muranowskiej/Stawki. W sklepie bardzo duży wybór mundurów i oporządzenia (kontrakty, Helikon i inne), używane i nówki. Ceny naprawdę przyzwoite, zawsze można się dogadać. Sprzedawcy naprawdę mili, służą dobrą radą. Z czasem do asortymentu mają dojść magazynki i kulki. Strona internetowa tego sklepu toP.X. MILITARIA. Na stronie jest formularz, z którego warto skorzystać jeśli chcemy zamówić coś specjalnego. Serdecznie polecam, ja na pewno odwiedzę ten sklep jeszcze nie raz :-P Quote Link to post Share on other sites
Damotr Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Tyle, że na stronie nie ma cen. Quote Link to post Share on other sites
the-logan Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Bo to nie jest sklep internetowy. Quote Link to post Share on other sites
Damotr Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 W środkę byłem w sklepie i czas na krótką recenzję: Asortyment: Mundury, gore etc. Kamuflaży jest sporo i mamy wybór firm, od Helikona do Proopera, a i kontkaktów też pewnie sporo się znajdzie. Jeśli chodzi o oporządzenie faktycznie dużo asortymentu pochodzi z US Army, ale można nabyć również Helikona. Głównie w oczy rzucił mi się szpej w woodlandzie, nie zauważyłem łodownic, czy kamizelek np. we Flecku czy Marpacie. Dodatkowo możemy kupić trochę różnych naszywek, noży, rękawiczki. Ceny: Ceny są stosunkowo przystępne. Wydaje mi się, że stoją podbnie jak inne sklepy w stolicy, aczkolwiek znajdzie się trochę rzeczy dostępnych taniej. Ergo: Plusy: - Szeroki asortyment (jak na nowy sklep naprawdę moża ich pochwalić) - Obsługa (dwóch miłych facetów, którzy zawsze pomogą) - Nie za wysokie ceny (w dobie kryzysu to duży plus :-F ) Minusy: - Dotarcie do sklepu, i jego oznaczenie (tra-ge-dia skelp oznaczony bardzo słabo, drzwi wyglądają jak wejście na klatkę schodową i na początku trochę straszą) - Ostatni minus profilaktycznie, żeby załoga sklepu trzymała poziom i nie popadała w samouwielbienie :-F Moim zdaniem sklep jest naprawdę porządny i mam tylko nadzieję, że utrzyma poziom. Jak na razie mnie jako klienta macie gwarantowanego. Quote Link to post Share on other sites
hanskloc Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Byłem dziś osobiście i szczerze polecam! genialna obsługa, ceny conajmniej przyzwoite i zawsze można się potargować, rabaty przy zakupie hurtowym. Sam kupowałem tylko naszywki, ale dostałem miły gratis - suchary WP. Dla osób mieszkających w warszawie i okolicach naprawdę warto wpaść i się rozejrzeć. Quote Link to post Share on other sites
LajoN31 Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 (edited) Również byłem tam niedawno i nie mogę nic złego na temat tego sklepu powiedziec a wręcz przeciwnie - miła obsługa znająca się na rzeczy,ceny przystępne zwłaszcza że można się targowac a przede wszystkim łatwy dojazd(jak dla mnie przynajmniej). Polecam ten sklep , zasłużony + Edited March 13, 2009 by LajoN31 Quote Link to post Share on other sites
tomekmwa Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 (edited) Plusy: +Szeroki asortyment (dużo mundurów, combat shirty, buty, ładownice, paski itp) +Demobil pokaźnych rozmiarów +Sprzedawca bardzo skory do pomocy, czasami aż nadto upierdliwy +Przymierzalnia Minusy: -Ceny nie powalają, coś jak allegro + 20 do 30 zł, przykładowo: *Pasek helikon zwykły czarny - 30zł, allegro - 18 *Combat shirt hellikon - 120zł, allegro - 89 -3/4 produktów nie posiada cen, wrażenie jak z Tunezji Polecam jeśli ktoś chce dostać towar od ręki, przymierzyć, pomacać lub chce zamówić taniej z allegro ale waha się jaki wybrać rozmiar. Edited May 30, 2009 by tomekmwa Quote Link to post Share on other sites
ebenzo Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 Bardzo polecam ten sklep, wczoraj zamówiłem towar a dzisiaj już mam paczuszkę i to pocztą z Warszawy do Raciborza. :) Naprawdę polecam z całego serca. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts