MIQ2 Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Witam Mój problem polega na tym iż rozłozyłem przełącznik spustu w swoim M249 P&J celem wyczyszczenia styków i niebardzo wiem jak go teraz złożyć Jeżeli jest to możliwe proszę o podesłanie fotki złożonego włącznika Z góry dziękuje za pomoc Quote Link to post Share on other sites
Burlak Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 (edited) Jeśli nie wiesz jak go złożyć, według mnie w najlepszym wypadku to by było to, a byś przedstawił swój problem sprzedawcy np. Krakmanom, od tych od których kupiłeś, wyjaśnić całą sprawę a oni Ci to złożą. Radze Ci tak :) , ponieważ sam przy montażu możesz uszkodzić, jeśli nie wiesz jak ponownie złożyć. ps.Jeśli kupiłeś na taiwangunie to zmontują to bezpłatnie. Edited March 17, 2009 by Burlak Quote Link to post Share on other sites
FRAGER Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Po co założyłeś oddzielny temat? Zabrakło cierpliwości żeby poczekać na odpowiedź? Poza tym to nie ten dział. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts